Yeni Üyeler İle Üye Sayımız 81 Oldu

Çatılar konusunda inşaat sektörünü, kamuoyunu bilinçlendirmeyi ve sektörün sorunları için çözüm yolları geliştirmeyi misyon edinen derneğimizin üye sayısı  2014 Yılı başında iki  yeni firma ile  81 olmuştur.

Ada Endüstriyel Ürünler A.Ş. - Cemal Aykaç Ankara, Remda İnşaat Makina Ltd. Şti. M. Kerem Yolcu İzmir Firmaları ÇATIDER'in yeni üyeleridir.

Yeni üyelerimizin de katkısıyla derneğimizin çok daha verimli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Bir sektördeki sorunların çözümü ve sağlıklı büyüme ancak o sektörün aktif sivil toplum kuruluşları sayesinde sağlanabilir. Bizlerin de Türk çatı sektörünü hak ettiği yerlere ulaştırabilmemiz ve bundan hep birlikte fayda sağlayabilmemiz ancak ÇATIDER çatısı altında hareket etmekle mümkün… Bu nedenle sektörümüzdeki tüm üretici, distribütör ve uygulamacı firmaların derneğimize katılımlarını bekliyoruz. Yeni üyelerimize ise katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Site İçi Arama